Sütemények készítése

Sütemények készítése
Turisztikai technikus jelöltek a tankonyhán

A turisztikai technikusok képzésének első két évében megismerkedhetnek a vendéglátás, a cukrász- és szakács szakma rejtelmeivel. A 9. évolyamos tanulóink a cukrászat fortélyait sajátítják el és jól haladnak!


2021-11-19 11:55:45
Szerző: Berettyóújfalui SZC Közgazdasági Technikum
diákélet
turisztika
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
TOVÁBBI HíREINK
 
Felnőttek szakmai oktatása 2022-2023. tanévben
Felnőttek szakmai oktatása 2022-2023. tanévben
 
Rendkívüli felvételi eljárás a 2022/2023-as tanévre
Rendkívüli felvételi eljárás a 2022/2023-as tanévre
 
Ballagás 2022.04.29
Ballagás 2022.04.29
 
KIFIR egyeztetett felvételi jegyzék - hivatalos végeredm...
KIFIR egyeztetett felvételi jegyzék - hivatalos végeredm...
 
DÖK nap 2022.04.13.
DÖK nap 2022.04.13.
 
Fordított nap az iskolában
Fordított nap az iskolában